Pages

kezamx. Powered by Blogger.

VIDEO: Negro Dibelasah Ramai-Ramai Kerana Pukul Budak Melayu

Posted by kezamx on Wednesday, 3 December 2014

Pada 30 November lepas, sekumpulan rakyat tempatan telah bertindak menahan dan

membelasah seorang lelaki warga kulit hitam kerana lelaki itu dipercayai telah menumbuk seorang orang tempatan lain.

Video rakaman insiden lelaki kulit hitam itu dipukul telah dimuatnaik di laman Facebook Kezoom.

Di laman blog sama, punca lelaki itu dikejar orang ramai ialah kerana dia dikatakan pada mulanya telah terlibat dalam kemalangan dengan seorang lelaki Melayu.

Niat, lelaki Melayu itu hendak menyelesaikan kemalangan itu dengan cara baik gagal apabila si Awang Hitam ini bertindak menumbuk lelaki berkenaan.
“Negro tu langgar kereta budak melayu, then budak melayu tu nak settle cara baik.. tak sempat budak tu nak talk negro ni tumbuk budak melayu ni.“Geng-geng motor nampak dan kejar sampai ke seberang jalan dan pukul beramai-ramai, saya ada di lokasi berkenaan pada pukul 1.10 petang, sekian,” kata seorang saksi di laman Facebooknya.

Ketika dipukul, lelaki kulit hitam itu masih berjaya melarikan diri tetapi berjaya dikejar semula sebelum ada anggota polis yang meronda tiba dan menggari lelaki kulit hitam itu.

Difahamkan lelaki itu kini ditahan untuk siasatan lanjut oleh pihak polis.

Sumber mynewshub.cc

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Free Auto Malaysia Backlinks Kedai Backlink,Backlink Percuma My Ping in TotalPing.com Ping your blog, website, or RSS feed for Free ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free Ping your blog, website, or RSS feed for Free ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free